Mee(r) autominderen… het kan!

 

Altijd en overal kiezen voor de auto? Het is eigenlijk niet te verantwoorden, ook niet om op weekend, kamp of uitstap te gaan met je groep. Steeds meer groepen tonen ook dat het anders kan. Ze carpoolen, reizen gezellig met de ganse groep samen met bus of trein of maken van hun tocht een echte belevenis op de fiets. Duurzame mobiliteit wordt zo een ‘way of life’ en zelfs bijzonder!

 

Ga met de ganse groep samen op pad: da’s socialer, gezelliger, uitdagender, ondernemender, vaak goedkoper én beter voor het milieu.

 

UITDAGING

Waag de overstap!

Een eerste andere optie is: FIETSEN!

Fietsen in groep maakt van je verplaatsing meteen een uitdagende tocht. Het is sportief, leuk, spannend, dynamisch, gezond en goedkoop.

 

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we gaan fietsen!

Neen, we zien fietsen met onze groep niet zitten.

Nog een andere optie is:

HET OPENBAAR VERVOER!

Samen op tocht met de trein en de bus of tram, da’s leuk, gezellig, sociaal, ondernemend, betaalbaar én goed voor het milieu. Je uitstap start meteen want je kan van je tocht een echte belevenis maken voor de ganse groep. En die trein en bus, die rijden al rond, dus daar kunnen jullie gewoon gebruik van maken.

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we kiezen voor het openbaar vervoer!

Neen, we zien samen reizen in trein en bus met onze groep niet zitten.

Nog een andere optie is:

SAMEN IN DE AUTOCAR!

Samen onderweg zijn in een grote bus, dat is samen zingen, kennismakingsspelletjes spelen, uitdagingen lanceren,  nieuwe contacten leggen, kletsen… Je kan van je reis al een activiteit maken met de groep. Helaas is de autocar niet de goedkoopste oplossing.

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we kiezen voor de autocar!

Neen, we zien samen reizen met de autocar niet zitten.

CARPOOLEN

Met de ganse groep samen op pad gaan op de fiets, met de trein of in een autocar vinden jullie geen optie. Maar we dagen je nog een laatste keer uit om de overstap te wagen en het aantal auto’s voor je rit te beperken door te CARPOOLEN.

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we zien carpoolen wel zitten. Zo beperken we onze autokilometers.

Neen, we zien carpoolen eigenlijk niet zitten…