Er kan nog meer bij…

 

Carpoolen is doordachter dan allemaal apart met de wagen komen. Een paar mensen kunnen samen babbelen (of zingen), je spaart centen én een stukje milieu. Maar we dagen je uit om echt met de ganse groep samen op pad te gaan: nog socialer, gezelliger, uitdagender, ondernemender, vaak goedkoper én beter voor het milieu.

 

UITDAGING

Waag de overstap!

Een eerste andere optie is: FIETSEN!

Fietsen in groep maakt van je verplaatsing meteen een uitdagende tocht. Het is sportief, leuk, spannend, dynamisch, gezond en goedkoop.

 

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we gaan fietsen!

Neen, we zien fietsen met onze groep niet zitten.

Nog een andere optie is:

HET OPENBAAR VERVOER!

Samen op tocht met de trein en de bus of tram, da’s leuk, gezellig, sociaal, ondernemend, betaalbaar én goed voor het milieu. Je uitstap start meteen want je kan van je tocht een echte belevenis maken voor de ganse groep. En die trein en bus, die rijden al rond, dus daar kunnen jullie gewoon gebruik van maken.

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we kiezen voor het openbaar vervoer!

Neen, we zien samen reizen in trein en bus met onze groep niet zitten.

Nog een andere optie is:

SAMEN IN DE AUTOCAR!

Samen onderweg zijn in een grote bus, dat is samen zingen, kennismakingsspelletjes spelen, uitdagingen lanceren,  nieuwe contacten leggen, kletsen… Je kan van je reis al een activiteit maken met de groep. Helaas is de autocar niet de goedkoopste oplossing.

Gaat jouw groep de uitdaging aan?

Ja, we kiezen voor de autocar!